Menú Cerrar

Dos vestits nous


A la primera sortida dels dimonis a les festes de 2022 es varen presentar dos vestits nous de dimoni. aquests dos nous vestits són el de la “Luxúria” i el de l’”Avarícia”. Aquests vestits s’afegeixen a la col·lecció de què disposen els dimonis. Alguns dels vestits que duen els dimonis a les seves sortides fan referència a un pecat concret i altres fent referència a la figura del “dimoni”. Els vestits nous  han estat creats per n’Arnau Matas (Luxúria) i en Teo Femenia (Avarícia).


N’Arnau Matas  Dalmau (@amatasdalmau) és santjoaner i actualment viu entre Barcelona i Mallorca. N’Arnau desenvolupa la seva tasca professional en el món del disseny en diverses modalitats (roba, complements, interiorisme,.. ) N’Arnau és un artista polifacètic que ha volgut deixar constància del seu art en un vestit de la “luxúria” on s´hi representa el pecat original de la humanitat i el plaers carnals.


En Teo Femenia (@teo256myworld) és nascut a Palma, ciutat a la que ha tornat després d’una etapa de desenvolupar la seva tasca professional a Madrid. En Teo és també un artísta polifacètic, que plasma el seu art en diversos suports: tela, fusta, suports digitals i també sobre la pell humana ja que durant anys s’ha dedicat al tatuatge (activitat que li ha suposat un notable reconeixement internacional). En Teo ha cercat la inspiració en les religions orientals per mostra una “avarícia” diferent a la tradició cristiana. Una “avarícia” que posa un ull en el present però que en té un també en el passat i un altre que  mira al futur per seguir acaparant bens i pertinences.